Gallupit potkaisevat vaalikampanjat liikkeelle!

Vaalikuume alkaa selvästi nousta, vaikka h-hetkeen on aikaa vielä lähes viisi kuukautta. Sanomalehtien teettämät gallupit povaavat perussuomalaisille vaalivoittoa, vaikka tulevasta persut eivät ole sanoneet juuri sanaakaan. Nyt riittää kun arvostelee muita ja muuten seisoo keskellä vaatteita, virheitä vältellen.

Itse olen tehnyt työtä äänestäjieni luottamuksen eteen jo vuodesta 2007 ja samalla linjalla aion jatkaa myös kohti alkavaa vaalikampanjaani. Tavoitteeni on selkeä. Tähtään yksinkertaisesti vaalipiirimme ykköseksi. Tavoite on korkealla, onhan matkaa demareiden Anneli Kiljuseen lähes kolme tuhatta ääntä. Mutta saamani lähes 7000 äänestäjän tuki viime vaaleissa antaa uskoa ja kannustaa taas uuteen vaalityöhön.

Kansanedustajan vaikutusmahdollisuudet kasvavat edustajakausien karttuessa. Ensikertalaisena tulee eduskuntaan aina valmiiksi putsattuun pöytään. Olen ollut eri työryhmissä pohtimassa mihin suuntaan Suomea tulee tulevaisuudessa kehittää ja luonut ympärilleni vahvan verkoston, johon on ensi kaudella helppo nojata. Pohja on nyt luotu – äänestäjien käsissä on, pääsenkö viemään saavuttamani mahdollisuudet käytäntöön.

Vaalikampanjaa tai politiikkaakaan ei tehdä yksin. Tarvitaan aina auttavia käsipareja, ajatuksia ja ideoita. Tule mukaan hyvään porukkaan ja anna tukesi. Voit liittyä osoitteessa www.jarilarikka.fi tai vain nykäisemällä kadulla hihasta.