Taiteiden Yö 2014

Taiteiden Yö 2014

Tämän vuoden Taiteiden Yö on nyt taiteiltu. Tapahtuma järjestettiin muutaman vuoden tauon jälkeen Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimesta ja vastaanotto oli upea. Kouvolan keskusta täyttyi vanhaan malliin kaiken ikäisestä taiteen seuraajasta. Varovaisen arvion mukaan pelkkiä esiintyjiä tai kauppiaita oli illan ja yön aikana lähes tuhat.

Tapahtumia oli Kouvolan kävelykatu Manskilta Kuusankosken taideruukkiin asti. Kaikille riitti varmasti nähtävää ja koettavaa.

Oma iltani meni pääosin Kokoomusteltalla makkaramyynnissä, mutta kerkesin myös taiteilemaan klo 20.00 jälkeen. Tuodessani Kouvolan kaupungin tervehdystä tilaisuuteen Manskin päälavalta oli näky huikea – koko kävelykatu oli täynnä ihmisiä.

Haluankin kiittää tapahtuman järjestäjiä hienosti tehdystä tapahtumasta. Erityisesti kiitoksen ansaitsee Kouvolan Ydinkeskusta ry ja sen uuttera väki. Haluan myös kiittää kaikkia kauppiaita, talkoolaisia, esiintyjiä, järjestöväkeä sekä kouvolalaisia yrittäjiä.

Erityiskiitoksen ansaitsee myös suuri ja asiantunteva yleisö. Ilman heitä tämä suuri kansanjuhla ei olisi onnistunut.

Kouvolassa on tämän kesän aikana ollut ennätysmäärä erilaisia tapahtumia. Niihin on järjestäjien mukaan riittänyt hyvin asiakkaita. Aina ei yleisötavoitteita saavuteta, mutta se riski on aina olemassa, kun jotain järjestetään.

Viikon päästä (22.8) on vielä Miljazz ja syyskuun alussa (5.9) Muodin Yö. Vaikka syksyä kohti mennään, eivät tapahtumat vielä ehdy. Nähdään siellä. Kouvola on juuri niin ketterä ja iloinen, kuin sen asukkaat sen haluavat olevan. Kiitos tähänastisesta!