Ei veronkorotuksille

Pelkäsimme Kokoomuksen valtuustoryhmässä, että talouden huonot uutiset lamauttavat Kouvolan kaupunginvaltuuston ja heikentävät näin sen toimintakykyä. Paniikkinappulaa on jo hieman painettukin ja veronkorotuspaineesta on jo keskusteltu. Kouvolan Sanomien mukaan Kokoomus oli ainoa puolue, joka sanoi selkeästi ei veronkorotuksille.

Kouvolan Sanomat olisi voinut myös kertoa, että Kokoomus esitti 17 kohdan toimenpideluettelon talouden kurimuksesta pääsemiseksi. Eli selkeän vaihtoehdon veronkorotuksille.

Me Kokoomuksessa näemme, että nyt olisi aika pitää annetut vaalilupaukset, tehdä töitä ja etsiä keinot välttää veronkorotus. Ei voi aina olla niin, että valtuusto ensitoimenpiteenään päättää korottaa asukkaidensa veroja, kun talous näyttää sakkaavan.

Emme hyväksy mitään muitakaan kertaluonteisia rahoitusvippaskonsteja talouden korjaamiseksi. Lomautukset tai tuloutukset yhtiöistä eivät Kouvolan kaupungin organisaation rakenteellisia ongelmia poista. Kokoomuksen tavoitteena on, että säästöt etsitään sieltä, missä ongelmat ovat syntyneet.

Kokoomuksen Kouvolan valtuustoryhmä haluaa myös käydä vakavan keskustelun koko valtuuston kanssa Kymsoten tilanteesta ja tulevaisuudesta. Miten suhtaudumme tilanteeseen, jossa sopimuskumppanit eivät kunnioita tehtyjä sopimuksia ja luottamusta yhteiseen tulevaisuuteen ei synny?

https://jarilarikka.fi/2019/03/08/kokoomuksen-kouvolan-valtuustoryhma-talous-kuntoon-rakenteita-uudistamalla/

#minunkouvolani #betonihelvetti #luotammesuomeen #kokoomus