Tehtävänä Kouvola

Kaikki mukaan kehumaan Kouvolaa

Minusta Kouvola on hyvä paikka asua ja elää. Turvallinen ja kotoisa kotikaupunki, jossa on lähes kaikkea, ihminen tarvitsee omaan arkeensa.

Kouvolan sijainti on loistava. Kouvola on tarpeeksi kaukana pääkaupunkiseudun humusta, mutta niin lähellä, että sinne on helppo piipahtaa vierailulle. Lisäksi asumisen kustannukset ovat kohtuulliset, kulkuyhteydet ovat erinomaiset ja erilaista kultturellista tarjontaa on ihan riittävästi.

Kuntavaaleissa on kysymys siitä, miten aiomme kehittää Kouvolaa jatkossa.

Mielestäni Kouvola on saatava takaisin kasvu-uralle.  Tarvitsemme nyt ratkaisuhakuisia päättäjiä. Päättäjiä, jotka haluavat olla osa ratkaisua, ei osa ongelmaa. Tarvitsemme uusia ajatuksia ja ratkaisumalleja, innovatiivisuutta ja toimia vanhasta eroon pääsemiseksi.

Veronkorotuksiin ei Kouvolalla ole enää varaa.

Taloudenhoidon pitää täyttää tasapainoisen talouden kriteerit. Emme kuitenkaan saa tinkiä koulutuksen, vanhustenhoidon tai terveydenhuollon laadusta. Siksi palveluverkkoja on uskallettava uudistaa ja ajanmukaistaa. Tarvitsemme siis ruutia päätöksentekoon.

Olen kouvolalainen ja hengitän Kouvolaa.

Liputan valoisamman Kouvolan tulevaisuuden puolesta ja olen valmis vaikeisiinkin ratkaisuihin asian puolesta. Toimivat ja laadukkaat palvelut sekä kunnossa oleva talous ovat tulevaisuuden Kouvolan hyvinvoinnin perusta.

Kaiken kehittäminen ja ME- henki lähtee meistä itsestä. Mitä teemme ja mitä sanomme. Kehutaan Kouvolaa ja ollaan ylpeitä kouvolalaisuudesta!

Jari Larikka