Jari

Toivotan Sinut tervetulleeksi uusituille sivuilleni. Näillä sivuilla kerron ajatuksistani ja tavoitteistani niin politiikan kuin muunkin yhteiskunnallisen vaikuttamisen suhteen. Sekaan mahtuu niin raskasta päätöksentekoa kuin myös kevyempää kerrottavaa, kuten esimerkiksi rakkaat harrastukseni golf ja jalkapallo.

Olen aviomies, kahden täysi-ikäisen lapsen isä ja nykyisin myös ukki. Perhe on aina vaikuttanut valintoihini. Työn, politiikan ja perheen yhteensovittaminen on taitolaji, jossa vuorokauden tunnit meinaavat loppua kesken. Kodin tuki onkin äärettömän tärkeää!

Ammatiltani olen paloesimies ja asemapaikkani on Kouvolan tai Kuusankosken paloasemalla. Kokemusta tulipalojen sammuttamisesta tai erilaisten onnettomuuksien selvittämisestä on kertynyt 30 vuoden ajalta. Olen toiminut myös ravintola-alan yrittäjänä parikymmentä vuotta. Pub Old Tom, Taverna Anja, Coffee Club kokoontumis- ja saunatiloineen ovat perustamiani ravintoloita Kouvolassa.

Kuten jo varmaan tiedät, olen kokoomusaktiivi, kuntapoliitikko ja yhden kauden kansanedustaja. Kokoomuslainen arvopohja sopii minulle hyvin. Vastuu itsestä ja ympäristöstä sekä sivistys ja vapaus tehdä omia valintoja ovat minulle tärkeitä.

Olen myös tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kannattaja. Nämä ovat arvoja, joita on helppoa kannattaa päätöksenteossa ja omassa elämässään, mutta niitä ei ole aina helppoa muistaa noudattaa. Yhteisöt, joissa tasa-arvo ja yhdenvertaisuus otetaan huomioon päätöksenteossa, ovat hyvinvoivia ja onnellisia. Mielestäni kaikissa yhteisöissä, niin valtioissa, yhdistyksissä, perheissä tai koululuokissa, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta tulisi vaalia.

Selaa rohkeasti eteenpäin ja katso mitä sanottavaa minulla on. Voit myös halutessasi kommentoida tai esittää tarkentavia kysymyksiä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: