Jari Larikka – Kokenut ja motivoitunut

sunnuntaiVaalipäivän aamu. Olin yön töissä ja lähden kohta Merjan kanssa äänestyskopille. Sen jälkeen käynti Kokoomuksen vaalikahvilassa ja lopuksi illan odotusta kotioloissa. Oli kyllä hyvä tarjous golfkierroksesta heti aamusta, mutta nyt ei pysty pelaamaan.

Jännitys kasvaa päivän mittaan, tiedän sen kokemuksesta. Kokoomuksen vaalivalvojaiset vietämme Ravintola www.threewings.fi Tervetuloa, jännitetään yhdessä!

Olen tyytyväinen tekemääni kampanjaan. Kerroin kampanjan aikana tavoitteistani ja arvoistani. Kampanja on minun näköinen. tasa-arvo, lasten tulevaisuus työmarkkinoilla, Nato, talous, yrittämisen edellytysten parantaminen, terveyden edistäminen ja hyvinvointi olivat vahvasti esillä vaaliteemoissani. Käy vielä sivuillani ja tutustu ehdokkaaseen. www.jarilarikka.fi

Tärkein vaaliteemani oli kuitenkin Kouvolan edunvalvonta. Kouvolasta on tällä hetkellä vain kaksi kansanedustajaa eduskunnassa. Kouvolan kaupunginhallituksen puheenjohtajana tiedän kuinka vähän se on ja mihin se riittää. Kouvola tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa päähallituspuolueista kansanedustajia, muuten edunvalvonta ei yksinkertaisesti toimi.

Kouvola tarvitsee kokeneet ja hyvin verkostoituneet edustajat Helsinkiin. Käykää äänestämässä, ja äänestäkää ehdokasta Kouvolasta. Varmistetaan Kouvolan ääni eduskunnassa. Itse olen tehtävään valmis ja motivoitunut. Äänestä numeroa 28, se on ääni Kouvolalle!