Kannustetaan omia eduskuntavaaliehdokkaita

Uusien eduskuntavaaliehdokkaiden etsiminen käy kuumana tällä hetkellä. Puolueet etsivät kuumeisesti itsensä peliin laittavia, työtä ja esiintymistä pelkäämättömiä henkilöitä tuleviksi alueemme edunvalvojiksi.

Etua ehdokkaalle olisi, jos tunnettuutta olisi politiikan saralta, mutta muukin tunnettuus on hyvästä. Ehdottoman tärkeätä olisi kuitenkin, että ehdokas pystyisi loihtimaan itselleen hyvän vaalibudjetin, jotta kansan kahvittaminen hoituisi ilman suurempia murheita.

Itse kolmet eduskuntavaalit käyneenä voin kokemuksesta sanoa, että tehtävää riittää yllin kyllin jokaiselle päivälle vaalipäivään saakka. Lisäksi pitää löytää suuri sitoutuneiden kannattajien joukko tekemään vaalityötä yhteisen tavoitteen eteen.

Olenkin huolestuneena seurannut Kouvolan Sanomien verkkolehdessä kirjoitettua ehdokkaita koskevaa kommentointia. Kannustusta ei sieltä ehdokkaille juuri löydy .

Onkin varsin kummallista, että vaikka ehdokkaiden tekemä vaalityö ei ole edes kunnolla alkanut, on nimimerkkien suojasta likainen leimakirves jo alkanut heilumaan. Omien ehdokkaiden painaminen on alkanut.

En tiedä, kuinka moni huomasi, mutta Kouvolan Sanomissa esillä olleet ehdokkaat ovat meidän joukkueesta. Siis Kouvolan Joukkueesta. Ja mitä useampi Kouvolan joukkueen ehdokas pääsee läpi Arkadianmäelle etujamme vaalimaan, sitä parempi meille.

Kouvola on meidän joukkue – siksi kannustus.

Omaa oksaa ei siis kannata sahata tässäkään asiassa. Kannustaminen on huomattavasti voimauttavampaa kuin toisen painaminen.

Toivon tietysti, että tämä negatiivisuus ei tartu ehdokkaisiin, vaan ilo lähteä kansan pariin säilyy vaalityössä loppuun asti. Toivon myös, että äänestäjä palkitsee tämän äänestämällä kouvolalaista, oman joukkueen ehdokasta.

[LJ1]