Sosialidemokratia kaupan

Kouvolan Sanomien ( 25.09) mukaan Sosialidemokraatit etsivät julkkisnaista ehdokkaaksi eduskuntaa. Kouvolan työväenyhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Saarisen mukaan he pitävät auki ovea julkisuuden henkilölle, jolla ei ole välttämättä poliittista taustaa. Mitä tahansa ehdokasta kuulemma ei olla etsimässä, yhteyksiä Kouvolaan tulee olla.

Jukka Nyberg kuvaa Kuusankosken sosialidemokraattien äänisaalista romahdukseksi. Kuusankosken sosialidemokraatit ry puheenjohtaja Tuomas Valtonen selittää äänimäärän hävikkiä uusilla ehdokkailla sekä sisäisillä ristiriidoilla.

Asia ei tietysti kuulu minulle mitenkään, olenhan tiukasti Kokoomuslaisessa uskossa, mutta minua tämä demareiden paikallinen tilanne ihmetyttää. Minä ainakin tietäisin monta hyvää paikallista, luotettavaa demarinaista ehdokkaaksi.

Onko todella niin, että omien joukosta ei kyvykkyyttä ja halukkuutta olisi löytynyt jos aidosti olisi mukaan kysytty sekä sitouduttu ehdokasta tukemaan.

Kouvolan Muodin Yö on jo ohi mutta hirven metsästys alkaa suurimmassa osassa maata tänään ( 25.09). Eikun metsästysonnea julkkisjahtiin.

1 comment

Kommentointi on suljettu.