Kouvola Ensin

Äänestän eduskuntavaaleissa 2019 Kokoomuksen Ville Kaunistoa. Kokoomuksella on paljon hyviä ehdokkaita, mutta minun valintani on Ville. Äänestän häntä, koska hän on mielestäni luotettava, fiksu ja aikaansaava.

Mutta äänestän häntä myös siksi, että hän on kouvolalainen ehdokas. Mielestäni paikallisuus on valttia edunvalvonnassa. Kouvolalaiselle kansanedustajalle ei tarvitse selvittää miksi Itärata on tärkeä. Tai miksi tuomioistuinvirasto olisi pitänyt sijoittaa Kouvolaan. Kyllä he sen tietävät muutenkin.

Äänestä sinäkin paikallista ehdokasta Kokoomuksesta. Tai jos et äänestä Kokoomusta, niin äänestä jonkun muun puolueen ehdokasta. Kouvolasta on paljon hyviä ehdokkaita vaativiin tehtäviin Arkadianmäelle.

Meillä on nyt loistava mahdollisuus äänestää vahva Kouvolatiimi eduskuntaan, kunhan suosimme näissä vaaleissa Kouvolaa.

Kouvola Ensin. #41 #villekaunisto