Hyvää ystävänpäivää, Kankaan koululle lisäaikaa

 

 

Hyvä ystävänpäivän uutinen oli Kankaan koulun saama lisäaika. Aivan perustellusti Kankaan koulun lopettamispäätöstä lykättiin vuoteen 2014. Mansikka-ahon koulun suunniteltu remontti valmistunee tuolloin ja vasta sitten on realistista toteuttaa Kouvolan keskustan kouluverkkosuunnitelmat, mitä ne sitten tuolloin ovatkin.

 

Kouvolan kokoomus ja sen puheenjohtaja Lavosen Esko ovat tehneet kovaa työtä kulisseissa Kankaan koulun puolesta. Tämä ystävänpäivänlahja tai torjuntavoitto on oiva näyte menestyksekkäästä poliittisesta vaikuttamisesta. Perustelluilla syillä ja hyvällä motivaatiolla saa paljon aikaan.

 

Kankaan koulun pitkä historia saa siis jatkoajan. Kuinka pitkän, riippuu tietysti sen hetkisestä oppilastilanteesta ja poliittisista kuvioista. Sanon näin, koska onhan meillä meneillään tällä hetkellä kolmas organisaatiomuutos puolentoista vuoden sisällä. Kaksi on jo valtuustossa hyväksytty ja kolmas odottaa hyväksyntää. Kaikki on siis mahdollista politiikassa.

 

Onnea myös Kouvoille eilisestä, kymmenennestä perättäisestä voitosta. Ei painanut Möttölä mitään Kouvojen rattaissa kun lisättiin aika ajoin pelitempoa.

 

Tänään joutuu KooKoo tulikasteeseen Hekin saapuessa testaamaan päivän kuntoa. KooKoon joka on ollut tänä vuonna todella vahva toimissaan. Onkin ollut hienoa seurata paikallisten joukkueiden menestystä palloilusarjoissa.

 

Kun illasta pääsee vielä käymään Susien järjestämillä ystävänpäiväjuhlilla ja Kouvolan mieskuoron tanssiaisissa, on tämä ystävänpäiväviikonloppu täydellinen. Hyvää ystävänpäivää ja nähdään illalla.

 

Ps. Kouvojen pelissä pyörivä äänimainos, jossa mainitaan Kouvot, Kpl ja KooKoo hienoina menestyvinä kouvolalaisina palloiluseuroina, niin olisiko siihen jo aika lisätä Mypa.

2 comments

  1. Saimme siirrettyä Kankaan koulun lopettamista 2014 asti, jolloin asia voidaan arvioida uudelleen moneen kertaan. Mielestäni Kankaan koulua ei tulisi lopettaa Kouvolan keskustasta ja sen puolesta puhun.

  2. Terve
    En ole poistanut täältä yhtään kysymystä, enkä poista. En tiedä mihin se on joutunut, mutta kysy uudestaan…

Kommentointi on suljettu.