Viisikymppiset

Viisikymppiset. Yhteenveto heti aamulla klo 11.30. Hauskaa on ollut, pää on sekaisin, mutta jalat edelleen vie. Menköön näin vielä tämä päivä.

Kiitos kaikista muistamisista. Kiitos lämpimistä poskista, kauniista sanoista, jälleen näkemisestä, kyyneleistä. Olipa yllättävää, vaikka olin suunnitellut iltaa ajatuksen kanssa.

Opetus: kaikkea ei voi suunnitella, en edes minä. Kiitos puheista, tuli takavasemmalta ja kovaa. Ei sitä voi aavistaa. Vähän kuin kiekossa, siniviivan päällä ei veivata, tai tulee iso pusu.

Kiitos konjakista, sitä riittää nyt. Kiitos vaellusretkestä, golfpalloista, kristallista, kukista, lahjakorteista (lupaan pukeutua hyvin), puutarhakirjallisuudesta, viinistä, Junnun vinyyleistä, taiteesta, kompassista, lämpötossuista, puukoista, kellosta, pelipaidasta ( you never walk alone), kpl, viinistä, whiskistä, taskumatista, pehmoleluista, elämyspaketeista, tuhlaajapojasta, torkkupeitteestä, bäkikellosta, kirjekuorista, Japanista, swinmakers, tulikukosta, luokkakuvasta, lauluista, työkavereista, yms siis kaikesta muistamisesta mitä ihminen ei pysty/kykene/omaksu ihan heti.

Kiitos lipputangosta.

Kiitos Merja, Jenny, Arttu, Janna.

Kiitos ystävät, kiitos että tulitte paikalle. Baci!

Ps. Jos jollakin on valokuvia, niin laittakaa ne minulle, haluan tietää mitä tapahtui. Ja kertoa sen muille.

1 comment

  1. Sydämelliset onnittelut Jari!

    Terveisin
    Raimo Pehkonen

Kommentointi on suljettu.