Ehdokkaana 2015 eduskuntavaaleissa

Tänään Kaakkois-Suomen Kokoomus ry valitsi eduskuntavaaliehdokkaitaan vuoden 2015 vaaleihin. Olin ilmaissut kiinnostukseni asiasta jo talven aikana ja tulin valituksi. Kouvolasta tuli valituksi myös Saara Turkka ja Jyrki Hyttinen. Yhtä kokenutta naisehdokasta vielä etsitään, toivottavasti nimi on pian selvillä.

Kokoomuksen ehdokasasettelu on mielestäni vaalipiirin alueella onnistunutta jo nyt. Politiikassa hyvin marinoituneita, hyviä haastajia sekä uusia kykyjä on sopivassa suhteessa. Emme myöskään ole sortuneet tasoittamaan tietä kenellekään tarkoituksellisesti tai pelänneet kunnon kilpailua. Kansa saa päättää kenestä sen edustaja tulee.

Oma vaalikampanja alkaa pikkuhiljaa. Mikäli olet halukas tekemään kanssani vaalityötä tai muuten vaan haluat tukea minua pitkällä taipaleella, olet sydämellisesti tervetullut.

Varoitan jo valmiiksi niitä naamakirjakavereita joita poliittiset päivitykset eivät aina kiinnosta. Sisällä saattaa olla poliittista sanomaa, mutta kuka sen koiran hännän nostaa jos ei koira itse. Mutta on siellä myös aitoa huolta Kouvolan talouden tasapainosta, valtion taloudesta ja työpaikoista.

Olen siis käytettävissä seuraavissa eduskuntavaaleissa. Yrittänyttä ei laiteta – näin ainakin uskon.

1 comment

Kommentointi on suljettu.